Martes, 22 de septiembre de 2009

2009-09-17

Més de 200 persones van poder gaudir aquest diumenge 13 de setembre un dia de família, amb cançons de l´Escolania de Calós

Eren dos quarts de deu del matí quan dos autobusos plens de nens i nenes, juntament amb els seus pares i avis i amics, arribaven a l'estació marítima del port Maó. D'allà dos catamarans ens van portar a l'Illa de Rei.

El general menorquí Luis Alejandre Sintes, alma mater de la recuperació d'aquesta emblemàtica illa, ens va rebre i explicar breument la història de l'antic hospital de sang i dels diferents pobladors que l'han acollit, sobretot malalts, a través de la història. Ell mateix ens fa de cicerone, fins i tot de l'església paleocristiana recuperada recentment.

Després es va inaugurar l'antiga capella de les Germanes de la Caritat que tant van treballar en favor dels malalts. Hi ha un berenar de luxe, sobretot per als cantants, i una eucaristia celebrada pel consiliari de la Unió. A continuació l'Escolania ofereix un recital de cançons cantades a dues i tres veus, de vegades amb un/a solista, en anglès, alemany, espanyol i català. Les veus van sonar tan afinades, treballades, conjuntades, que van rebre molts aplaudiments, provocant fins a tres bisos.
Va ser un homenatge dels Antics Alumnes de Don Bosco, que cada estiu volen fer a l'equip de voluntaris vinguts de totes les parts del món que estan reconstruint l'Illa del Rei. Es tracta d'un ben merescut guardó per als que utilitzen només les armes de la il.lusió, la feina ben feta, la solidaritat i moltes hores sense cobrar un cèntim.


Publicado por ihospital @ 19:34
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios